top of page
1.png

Als klein kind kan ik mij herinneren dat de helende handen van mijn dierbaren mij altijd tot rust brachten wanneer ik pijn of verdriet had.

Hoe mooi is het dat je een ander kan helpen, door een liefdevolle en helende aanraking. Dit wil ik ook leren, dacht ik zo'n jaar gelden.

Reiki geeft mij het vertrouwen dat wij véél meer kunnen dan wij als mensen denken. Reiki is geen magie, maar Reiki geven of ervaren is magisch!

2.png

In de constante drukte en verwachtingen binnen de maatschappij waarin wij leven, vind ik het ontzettend belangrijk om tijd te geven aan je Body, Mind en je Soul.

Yoga heeft mij geholpen om door een moeilijke periode in mijn leven te komen. Yoga bracht mij rust en het vertrouwen in mijn eigen lichaam. 

Yoga leert mij om niet alles perfect te hoeven doen en om goed te luisteren naar mijn eigen lichaam

3.png

& meer... Soul Stories Community biedt meer dan de Community, Reiki en Yoga.

Naast deze activiteiten organiseer ik verschillende workshops, waarvan de inhoud wordt afgestemd op het seizoen waar we op dat moment in leven.

 

In al mijn activiteiten breng ik de cyclus van het leven terug. Omdat dit, naar mijn mening, het medicijn is voor een gebalanceerd en gezond leven.

Over Mij.png

Hi, mijn naam is Danique Juliet. Ik ben geboren in 1997 en getogen in Den Haag.

In drie woorden ben ik: kalm, intuïtief en vrij. 

Wat maakt mij gelukkig?

Verbinding met de natuur, tijd doorbrengen met dierbaren, vroege en stille wandelingen op een zondagochtend, wanneer de bloemen beginnen te bloeien in het voorjaar en ... niet te vergeten: het strand!

Graag hoop ik je te mogen ontmoeten bij één van de activiteiten die ik met Soul Stories Community biedt.

Voel je vrij om meer aan mij te vragen, graag help ik je waarbij nodig is!

Liefs, Danique Juliet

bottom of page