top of page
SOUL STORIES COMMUNITY-6.png

Hoe ziet een Yin Yoga les er uit?

We beginnen de Yogales altijd met een meditatie om te gronden. Zo kun je je gedachten van de dag achter je laten en verbind je je opnieuw én bewust met jouw Body, Mind en Soul. 

Elke Yogales heeft een eigen thema. We kunnen bijvoorbeeld werken aan hip openers of focussen ons bijvoorbeeld specifiek op het hart chakra. 

De Yogahoudingen (Asanas) houden we zo’n 3 tot 5 minuten aan. Door het lang aanhouden van de poses, helpt het onder andere om je zenuwstelsel in een rustfase te laten komen. Benieuwd naar alle andere voordelen van Yin Yoga? Tijdens de Yogales neem ik je ook altijd mee in een stukje theorie en de Yogafilosofie.

De Yogalessen zijn laagdrempelig en hierdoor voor iedereen toegankelijk. Je hebt geen ervaring nodig in (Yin) Yoga en je kan instromen wanneer jij wil. Na een uur Yin Yoga kan ik je garanderen dat je ontspannen naar huis gaat.

De Yogalessen vinden, elke maandag van 18.25 -19.25 plaats in Het Koorenhuis, Den Haag. Neem je eigen Yogamat en Yogaprops mee en draag makkelijk zittende kleding.

Kosten losse les €9,-

Kosten classcard €35,- (*5 lessen, 2 maanden geldig )

Yin Yoga

Waar geef ik nog meer les? (Yin en Hatha)

SOUL STORIES COMMUNITY.png
bottom of page